Skandinavian menu
Kylmäpöytä:
- Leipäjuustosalaatti, lakkavinegretti 
- Hunaja-rakuunavoilla glaseerattuja porkkanoita 
- Metsäsienisalaattia, ruiskrutonkeja 
- Pippuroitua lämminsavulohta, hunaja-smetanaa 
- Sokerisuolattua lohta, puolukkamajoneesia 
- Katajanmarjasilakkaa, mummonkurkkupikkelsiä 
- Maalaispate & rosmariini-karpalohilloke 
- Rose-paahdettua häränpaistia, jaloviinasinappia 
- Poromoussella täytetyt rieskarullat 
Leipävalikoima
Kirnuvoita
Lämminruoka:
Rydbergin pannu
-häränfilettä ja paahdettua perunaa, sipulia
- suolakurkkua, punajuurta, kananmunaa, sinappikastiketta 
Jälkiruoka:
Vanilja-tyrnimoussea
- mustikkakompottia 
