Matkailu

Tervetuloa tutustumaan lukuisiin matkoihimme. Lime järjestää matkoja lähes jokaiseen maapallon kolkkaan. Rakennamme ja räätälöimme matkasi täysin sinun näköiseksi. Olet matkassa esimerkiksi yksin, kaksin tai ryhmänä. Matkasi voidaan suunnitella aktiivilomaksi harrastuksen parissa (esimerkiksi golf, sukellus, hiihto, viini ja ruoka, taide, teatteri ja kulttuuri, unohtamatta urheilutapahtumia). Aina kannattaa kysyä. Laajan yhteistyökumppani verkostomme kanssa haluamme auttaa sinua matkasi suunnittelussa ja toteutuksessa! Vain mielikuvitus on rajana!Etelä-Afrikan Matkat

Etelä-Afrikka on täydellinen lomakohde. Mahtava ilmasto, ystävällinen palvelu, villieläimiä, upeita maisemia, golfia, hyvää ruokaa ja korkeatasoisia hotelleja ja lodgeja. Tutustu yksikyiskohtiin Etelä-Afrikkaan erikoistuneilla sivuillamme täältä!


Erähotelli Nellim - Inarinjärvi

Koe Lapin kauneus ja revontulet. Inarinjärven läheisyydessa sijaitseva erähotelli tarjoaa hyvät majoituspalvelut sekä aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Tutustu kohteeseen täältä..


Viinimatkat

Järjestämme viinimatkoja yleisimpiin viinimaihin: Ranskaan, Italiaan, Espanjaan, Etelä-Afrikkaan ja Itävaltaan. Myös muut viinimaat ovat mahdollisia. Kontaktimme viinitiloille ovat todella hyvät. Tutustu täältä...


Thaimaan parhaita paloja

Kuvittele itsesi pitkälle, valkohiekkaiselle rannalle vehreän, eksoottisen luonnon keskelle.. Lue lisää täältä..


Erikoismatkat

Lime tarjoaa erikoismatkoja myös joka makuun. Lanseerasimme viime vuonna NHL matkan, joka osoittautui erittäin suosituksi.

Viime vuoden ohjelma »