Yhteistyökumppaneita tarjoamissamme palveluissa

 jokemedia.fi

JokeMedia, tuore ja moderni täyden palvelun audiovisuaalinen ja graafisen alan yritys. Yritys on tiivis ryhmä alan ammattilaisia, joille laatu ei ole vain tavoite vaan myös intohimo.


agualodging.com

Etsitkö tasokasta loma-asuntoa Etelä-Kaliforniasta? Agualodgingilta niitä on mahdollista vuokrata. Yhteistyökumppanimme ovat suomalaisia.


modusvivendi.fi 

Ohjelma- ja koulutuspalveluita periaatteella "kaikille kaikkea". Ikään, kokoon tai näköön katsomatta!


helmsbriscoe.com

HelmsBriscoe offers an easy alternative to the complexity and expense of planning your next event.  Since 1992 we have helped our clients do more with less. Regardless of how big or small your next event may be, HelmsBriscoe Associates will help you streamline the process and deliver a successful event anywhere in the world.


kelopesa.fi

Kelopesän alppitalohuoneisto sijaitsee Levi-keskuksessa, aivan eturinteiden, hiihtolatujen ja kaikkien alueen palveluiden vieressä. Huoneistossa on kaikki mukavuudet ja nukkumatilat yhdeksälle. Lentokenttäbussi tulee lähes viereen. Täällä lomailu on erinomaisen helppoa.

Caring4Catz voluntarily Project

Vapaaehtoistyötä villieläinten parissa Etelä-Afrikassa Bloemfonteinin kaupungin lähellä. Tutustu järjestön Facebook-sivuihin.


Metsästysmatkoja Etelä-Afrikkaan

Järjestää Stormbergs Safaris ja Suomessa yhteyshenkilönä Antti Viitasaari. Anttiin saat yhteyttä puhelimitse 0500 383038 tai sähköpstitse jokikoira@msn.com.


Huollata kamerat, kellot, gepsit hyvissä ajoin ennen matkaa – vältyt ikäviltä yllätyksiltä

Pienlaitteet huoltaa ammattitaidolla CamWatch Oy / Hannu Toivonen
Koivurannantie 7, 04400 Järvenpää
Puhelin 050-5738962
Sähköposti: hannu62@me.com 
Kotisivut: www.camwatch.fi