Erähotelli Nellim Inarijärven rannalla

Nellim tarjoaa tasokasta majoitusta hyvillä palveluilla Inarijärven välittömässä läheisyydessä. Tarjoamme monipuolista majoitusta, aktiviteetteja, ravintolapalvelut sekä vuokraamme veneitä ja kanootteja seikkailuihin erämaassa. Nellim sijaitsee 42 km Ivalosta pohjoiseen Inarijärven itärannalla erämaisessa ja kauniissa vaaramaisemassa. Nellim on rauhallinen ja luonnonkaunis lomanviettopaikka keskellä Inaria, josta käsin on hyvä tehdä retkiä ympäristöön. Ympärillä laajat erämaat ja upea kalaisa Inarijärvi.

Huoneet

Huoneet sopivat yhdelle tai kahdelle, ja niihin saa yhden lisävuoteen. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, hiustenkuivaaja sekä vedenkeitin. Hotellihuoneen hintaan sisältyy aamiainen, liinavaatteet ja ilta-sauna. Huoneisto tarjoaa tilaa ja mukavuuksia isommallekin seurueelle tai perheelle. Kahdessa huoneistossa on oma sauna, ja kaikissa on keittomahdollisuus. Pinta-ala on 45 m2–80m2 käytössä huoneistosta riippuen. 

Huoneistot

Lomahuoneistot soveltuvat hyvin perheille ja seurueille, jotka viipyvät hieman pidemmän ajan. Huoneistoissa on keittomahdollisuus; uuni, jääkaappi-pakastin, tv, radio, suihku ja wc. Kahdessa on oma sauna.

Huoneistojen pinta-ala on 45 m2–80m2, niissä on 1–3 makuuhuonetta ja niihin mahtuu 2–8 henkilöä. 

Mökit

Mökkejä on tarjolla kolmenlaisia. Hotellin pihapiirissä on erähenkinen pieni kelomökki saunoineen kahdelle henkilölle ja kaksi lomamökkiä 2–4 hengelle. Inarijärven rannalla noin kilometrin päässä hotellilta on iso mökki 4–8 hengelle.

Inarijärven mökki

Inarijärven mökki sijaitsee Nellimivuonossa omalla isolla ja rauhallisella tontilla. Mökin ikkunoista avautuu järvimaisema, ja rannassa on loivasti syvenevä hiekkaranta ja laituri. Omalle veneelle on myös hyvä laskupaikka. Mökki sijaitsee kilometrin päässä hotellilta, pihaan pääsee autolla ja rantaan on n. 20 metriä. Mökki soveltuu erinomaisesti kalastajille, perheille ja pienille seurueille omatoimiseen lomailuun ja se sijaitsee erittäin kauniilla paikalla.

Tilavassa mökissä on tilaa 4–8 vieraalle, kolme makuuhuonetta, keittiö, sauna, kaksi wc:tä, olohuone ja tv. Keittiön varustukseen kuuluu astianpesukone, täydellinen keittiövarustus, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, astiasto ja pyykkikone. Käytössä on soutuvene. Veneille on laskupaikka sekä laituri. Tulipaikka löytyy rannalta.

Kelomökki

Kelomökki ja sauna tarjoaa romanttista Lapin tunnelmaa erähenkisessä mökissä. Kokonaisuuteen kuuluu 25 m2 mökki ja erillinen puulämmitteinen sauna. Mökissä on wc, minikeittiö ja tilaa kahdelle henkilölle. 

Mökit Lusma ja Nuora

Kaksi 42 m2 lomamökkiä tarjoavat majoitustilaa 2–4 henkilölle. Mökeissä on sauna, suihku, wc, takka, keittiö, makuualkovi ja tv. Tupaan saa kaksi lisävuodetta. 

Baari ja ravintola

Täydellä vatsalla on aina mukavampi seikkailla järvellä, tarjoamme laadukkaita perinteisiä Lapin herkkuja kuten poroa ja siikaa ravintolassamme. Asiakaspaikkoja on 120 sekä lisäksi 50 paikkaa kammioravintolassamme. Molemmissa ravintoloissa on tunnelmaa luomassa takka. Voimme järjestää myös häät ja muut juhlat, tilamme soveltuvat niihin hyvin.

Kammiravintola

Tunnelmallisessa kammissa hotellin vieressä mahtuu ruokailemaan 50 henkeä.