Limen viinimaistiaiset

Tarjoamme kaikenlaisiin tilaisuuksiin viininmaistiaisia catering-palvelun kera taikka ilmankin. Viinimaistiaiset tai ohjatut juomakoulutukset ovat erikoisalaamme.  Järjestämme mm. yritys-, yksityis-, juhla-, hää-, golf-, urheilu-, pikkujoulu-, polttari-, sukujuhlatilaisuuksien yhteydessä maistiaiset kaiken kokoisille ryhmille.

Muutama suosittu tasting: 

  • Samppanja ja kuohuviinit
  • Vanha mantere kohtaa uuden
  • Rinnakkaismaistelu maittain
  • Rinnakkaismaistelu rypäleittäin
  • Ruuan ja viinin yhdistäminen
  • Konjakki - ja digestiivikoulu
  • Viinit ja juustot
  • Kokkikoulut viinien kera
  • Viinimestarointipalvelu
  • Oma kokki/hovimestari viikonlopuksi 
  • Juomakonsultointi

Otamme mieluusti osaa kaikenlaisiin viiniin ja ruokaan liittyviin projekteihin, maisteluihin ja ohjauksiin.

Suosituimpia Limen Tasting-menuja

Voit valita mm. tastingin makupaioiksi mieleisesi menukokonaisuuden tai voit halutessasi myös valita omat ruokalajit. 

Pinchot & ”Finchot”

Pinchot ovat herkkuja pienen paahdetun leivän päällä.

  • Paahtopaisti, herukkahilloke ja kuivattu sipuli
  • Mozzarella, tomaatti ja basilika
  • Gorgonzola, päärynä ja tuorejuusto
  • Herkullinen maalaispatee ja kirsikkahilloke
  • Maalaisbrie, aprikoosihilloke ja pippuri
  • Serranokinkkua ja aurinkokuivattua tomaattia
  • Herkkusieni, paahtopaisti ja punasipulia       

Suomalaiset pinchot eli ”Finchot”

  • Palttoonapit, mätismetana -tai lohimoussetäyte
  • Graavilohiruisleipäpalaset
  • Porosmetanaherkkuleivät
  • Kylmäsavulohitartar palttoonapeilla
  • Graavisiikaa, hillottua sipulia ja tillimajoneesia
  • Ylikypsää possua, sinappismetanaa ja pippureita
  • Pienet  paahdetut karjalanpiirakat valikoiduilla herkuilla
  • Savulohimousse
  • Kylmäsavulohi
  • Mätismetanaa kananmunanpuolikkailla ja tilliä

Antipastobuffet

Tästä alkuruuat menuihin tai makuhermojen herättelijöiksi! Voidaan tarjoilla leivän kera, snackseinä taikka ihan sellaisenaan. Buffet sopii erityisesti viinimaisteluihin.

  • salami
  • parmankinkku
  • pateet
  • oliivit
  • herkkusienet
  • tuliset paprikat
  • artisokat
  • aurinkokuivatut tomaatit
  • tomaatti, mozzarella, basilika vadilla tai kulhossa
  • mustapippuria ja balsamicosiirappia
  • marinoidut jättikatkaravut
  • pikkufrikadellit basilica-tomaattikastikkeessa
  • erilaiset marinoidut vihannekset(kesäkurpitsa, sienilajitelmat, herkkusienet, oliivit, valkosipulit, munakoisot, juurekset, paprikat ym.)
  • marinoidut viipaloidut perunat

Cocktail

Cocktailpalat, pinchot, bruschettat, pienet ja fingerfoodit yhdistettävissä menuihin tai viinitastingeihin. Tarjoilu on mahdollista myös gourmet lusikalla haluttaessasi.

  • Paahtopaisti, cassishilloke, kuivattu sipuli
  • Mozzarella, tomaatti, basilika
  • Gorgonzola, päärynä, tuorejuusto
  • Herkullinen maalaispatee, kirsikkahilloke
  • Maalaisbrie, aprikoosihilloketta, pippuria
  • Serranokinkkua, aurinkokuivattua tomaattia
  • Herkkusieni, paahtopaisti, punasipuli
  • Savulohimousse Barcelona
  • Kylmäsavulohi, mätismetanaa,kananmunaa ja tilliä
  • Taleggio, aprikoosihilloke
  • Mansikka, manchegojuusto
  • Ruohosipulilla ja tuorejuustolla maustettuja lohimousserullia
  • Chevreä ja hilloa paahdetulla patongilla 
  • Kylmäsavulohituorejuusto ruischipsillä
  • Rapuskagen minitoast
  • Kananpojan sisäfilettä, mustaherukkahilloa ja kuivasipulia
  • Pippurimarinoitua härkää, wasabimajoneesia
  • Pesto-oliiveja
  • Ruohosipulilla ja tuorejuustolla maustettuja lohimousserullia
  • Chevreä ja hilloa isoilla tai pienillä leivillä paahdettuna
  • Aurinkotomaatti-manchegojuusto
  • Mangokana-rucola
  • Ankanmaksamousse
  • Hanhenmaksamousse
  • Lämminsavulohimousse

 Suomalaiset cocktailpalat

Suomalaisittain Maalahden limpulla , palttoonapeilla/ruis-chipseillä tai paahdetulla tummalla/vaalealla leivällä

  • Mätismetana
  • Savulohimousse
  • Graavilohimousse
  • Porosmetanamousse
  • Kylmäsavulohitartar
  • Siikatartar
  • Sillimousse
  • Anjovismousse
  • Vegemousse
  • Savuporotartar
  • Mangokana mousse
  • Katkarapuskagen
  • Tonnikala, kapris
  • Graavisiikaa, hillottua sipulia,tillimajoneesia
  • Ylikypsää possua, sinappismetanaa, pippureita
  • Paistia ja herukkahilloketta 
  • Perinteinen sienimousse
  • Aurinkokuivattuja tomaatteja
  • Rucolamarinoitua fetajuustoa
  • Rimpiläisen silliä
  • Jokirapumajoneesi
 

Ota yhteyttä  Limen viiniasiantuntijaan:

Tom Molin,
puh. 0400 670 487

tom.molin@lime.fi


Tutustu myös viinimatkoihimme!

Järjestämme viinimatkoja yleisimpiin viinimaihin: Ranskaan, Italiaan, Espanjaan, Etelä-Afrikkaan ja Itävaltaan. Myös muut viinimaat ovat mahdollisia. Kontaktimme viinitiloille ovat todella hyvät. Katso lisää viinimatkat-sivultamme.