Sadonkorjuumatka Unkariin 17.-21.09.2015


Ohjelma

Torstai, 17.9.2015:

Lento Helsinki - Budapest klo 17.00 - 18.20. Olethan kentällä jo ennen klo 16.00! Jokainen hoitaa omat matkatavaransa ja oman turvatarkastuksen sekä ilmaantuu oikealle lähtöportille oikeaan aikaan! Yhteiskuljetus omalla bussilla Budapestin lentokentältä Szekszárdiin, jonne saavutaan noin 21.00 mennessä. Tuloilta on tavaroiden järjestelemistä ja tutustumista majoituspaikkaan, illanviettoa ja ruokailua tilan grillitulilla.

Perjantai, 18.9.2015:

Aamiainen ja pientä askaretta. Rouville hierontaa, esim. klo 9.00, 9.30, 10.00. Miehet osallistuvat tilan töihin. Päivällä suuntaamme kaupungille tutustumaan paikalliseen kulttuuriin, viinijuhla-alueisiin ja -ohjelmiin sekä tietenkin ostoksille kävelykaduille. Omakustanteinen ruokailu klo 18.00 Arany Kulács ravintolassa. 

Lauantai 19.9.2015:

Sadonkorjuupäivän aloitamme aamiaisella, jonka jälkeen ahkeroimaan. Työt alkavat noin klo 8.00.

Kun sato on kerätty ja tavarat pestynä paikoillaan, aloitamme Pörkölt-illallisen* viineineen tilan isolla terassilla. Saatamme pistäytyä vielä illalla kaupungilla katsastamassa paikallista iltaelämää!
Sadonkorjuuseen osallistuu yhteensä noin 20 henkilöä sekä Suomesta että Unkarista.

* Pörkölt on perinteinen unkarilainen lihapata, joka tarjoillaan keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Sunnuntai 20.9.2015:

Aamiaisen jälkeen opettelemme viininpullotusta. Iltapäivällä klo 16.00 wine tasting Taklerin viinitilalla, jossa tutustutaan isoon viinituotantoon ja maistellaan tilan tuotteita sekä nautitaan päivällinen. Veloitus n. 10.000 Ft. (n. 36,00 €) per henkilö. 

Maanantai 21.9.2015:

Aamiaisen jälkeen noin klo 10.00 kuljetus omalla bussilla Szekszárd - Budapest Nepligétin metroasemalle, jossa laukut säilytykseen ja josta metrolla keskustaan tutkimaan kauppoja. Samaa reittiä takaisin siten, että olette lentoasemalla viimeistään klo 17.30. Lento klo 19.15 - 22.35 Budapest - Helsinki.

Ystävällisesti tervetuloa!


Oikeus muutoksiin pidätetään.


 
 

Matkainfo

Finnairin lennot:
Jokainen varaa ja maksaa lentonsa itse.

Helsinki - Budapest,
17.9.2015 klo 17.00 - 18.20 

Budapest - Helsinki,
21.9.2015 klo 19.15 - 22.35 

Szekszárd - osuus 290,00  euroa per henkilö 
Sisältää viinitilalla majoitukset 4 yötä aamiaisineen ja tulopäivän grillaukset sekä lauantain sadonkorjuupörköltin juomineen.

Mahdollisesti Hotel Zodiacossa asuville kustannus on sama 290,00 euroa per henkilö, joka sisältää samat tarjoilut kuin viinitilalla majoittuvat (aamiainen hotellissa). Hotellin ja viinitilan väli on 2 km ja se taittuu 15 minuutissa jalkaisin!
www.hotelzdodiaco.hu

Maakuljetukset omalla bussilla Budapest lentoasema - Antzalandia - Budapest lentoasema, tulee kaikille lisäksi. Summa on n. 70,00 € per henkilö meno-paluu, joka kerätään tilalla sunnuntaina. 

Varsinaista “matkanjohtajaa” lennoilla ja maakuljetuksissa Unkarin päässä ei ole, mutta Antin tavoittaa alla olevasta numerosta tarvittaessa.  “Yksi valittu” kerää ryhmän Budapestin lento-kentällä ja ohjaa bussikuskin luokse aulan pyörivän oven viereen. Kuljettaja tietää mihin ajetaan!

Lisätietoja matkasta: 

Antti Haataja
Antzalandia WineYard
+358 400 625590
antti@haataja.fi

Matkamyynti:

Jyrki Ojala
Lime Oy
Puh. 0400-813262
jyrki.ojala@lime.fi