Jo yli 20 vuoden ajan Lime Oy on ollut järjestämässä erilaisia tilaisuuksia ja 
mielenkiintoisia matkoja, joissa vain mielikuvitus on asettanut rajat.


Juhla- ja tapahtumapalvelut yksityisille ja yrityksille

Juhlapalvelumme hoitaa 20 vuoden kokemuksella kaikenlaiset tilaisuutenne haluamassanne paikassa. Olemme järjestäneet ammattitaidolla menestykkäästi jopa satojen ihmisten tilaisuuksia. Palvelumme sisältää tarjoilut pikkusyötävästä juhla-aterioihin, juomasuosituksineen.

Tutustu Catering-palveluihimme »


Teemamatkoja maailmalle

Tervetuloa tutustumaan lukuisiin matkoihimme. Lime järjestää matkoja lähes jokaiseen maapallon kolkkaan.  Rakennamme ja räätälöimme matkasi täysin sinun näköiseksi. Olet matkassa esimerkiksi yksin, kaksin tai ryhmänä.

Tutustu matkoihimme »


Viinimatkat ja -maistiaiset

Järjestämme viinimatkoja yleisimpiin viinimaihin: Ranskaan, Italiaan, Espanjaan, Etelä-Afrikkaan ja Itävaltaan. Myös muut viinimaat ovat mahdollisia. Kontaktimme viinitiloille ovat todella hyvät. Tarjoamme kaikenlaisiin tilaisuuksiin viininmaistiaisia catering-palvelun kera tai ilman. Viinimaistiaiset tai ohjatut juomakoulutukset ovat erikoisalaamme. 

Viinimatkat » | Viinimaistiaiset »Mistä tämä liikeidea ja miksi kaikki toimii niin hyvin?

Meiltä saa herkullisia, haluttuja ja hyviä menuja. Kokemuksia eri aisteille, eksoottisilla mausteilla höystettynä. Tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Tarjoamme myös rentouttavaa ja eritoten elämyksellistä matkailua maailman eri maanosiin ja kolkkiin.  Matkailussa olemme erikoistuneet Eteläiseen Afrikkaan ja sen mahdollisuuksiin kuin myös Thaimaan ja Vietnamin vieraanvaraisuuteen. 

Herkullisena uutuutena on kaikenlainen viiniin ja ruokaan liittyvä matkailu Euroopassa (Ranska, Itävalta, Italia ja Espanja) sekä viininharrastajien ”Uudessa maailmassa" (Etelä-Afrikka ja Amerikan mantereet). 

Euroopassa olemme erikoistuneet myös olutmatkoihin. 

Vuosien varrella olemme järjestäneet erilaisia yritystilaisuuksia; juhlavista gaaloista teemallisiin tapahtumiin, pienistä kokkikouluista aina tuhannen asiakkaan tilaisuuksiin. 

Palveluumme kuuluvat myös videokuvaukset, näin saatte pysyvän muiston esimerkiksi häistänne tai vaikka kokkikoulusta.

Autamme mielellämme kaikessa matkailuun ja cateringiin sekä juhlapalveluihin liittyvässä asioissa, se on meillä sydämessä ja aina mukana hymyilevässä, asiakaslähtöisessä toiminnassamme. 

 

Uutta!


matkalogo.png

Osallistumme
matka 2016 -messuille

Tervetuloa osastollemme 21.-24.1.2016


© Chris Fallows

© Chris Fallows

Sardine Run 21.6.-1.7.2016  

Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Afrikan villiin luontoon, zulujen elämään, Mandelan synnyinsijoille ja matkan huippuna osallistuminen maailmankuuluun Sardine Runiin. Tutustu ja varaa matka Etelä-Afrikan sivuiltamme »